Thailand - fredag den 22. januar 2010


Fra Bangkok til Koh Samui

Tilbage

Det var vist lidt blandet, hvor meget, der blev sovet. Nogle havde sovet det meste af turen. Andre havde stort set ikke lukket et øje.

Halvanden time før vi landede, blev der serveret et morgen/frokostmåltid. Det var helt fint. Så var vi klar til at entrere i Bangkoks store nye lufthavn. Og den er stor. Vi gik og vi gik, efter vi havde fået vores bagage udleveret, fundet frem til indenrigsflyvningen til Koh Samui - og afleveret vores bagage igen. Det var ikke så let at finde frem til Bangkok Airways skranke. Der var stort set kun et skilt med departure. Det må jo så gælde alle afgange i lufthavnen.

Efter lidt ventetid på flyveren til Koh Samui, var der afgang. Vejret i Bangkok var gråt og kedeligt, så det var godt, at vi skulle videre.

Lufthavnen i Koh Samui var noget af et antiklimaks i forhold til Bangkok. En sød lille lufthavn med flotte blomsterbede langs landingsbanen og små sporvognslignende vogne, der hentede os ved flyveren, for at fragte og sil ankomsthallen. Det var helt landlig idyl!

Udenfor ventede vores transport. Vi blev alle 10 stuvet ind i en wan og transporteret til vores hotel for 1 nat, Island Resort - kun få km. fra lufthavnen. Brian sagde, at vi boede ganske tæt på Koh Samuis hovedgade - men stadig ned mod vandet. Vi blev indlogeret i 4-mands hytte. Karin og Erik og Jette og Brian havde booket hytter på 1. parket til vandet og poolen.

Vejret på Samui var egentlig fint men efterhånden, som det blev mørkt, begyndte det at give tegn til regn. Vi sad i restauranten ved vandet og nød en velkomstdrink, et glas juice. Compliment on the house.

Folk var begyndt at være mærket af den manglende søvn og det forskudte døgn. Så vi fik gået en lille tur i hovedgaden, før vi fandt frem til en strandrestaurant, hvor vi fik bestilt aftensmad. Det tog ca. en time, inden maden kom og mens vi sad og spiste, faldt der et par dråber regn. Af erfaring ved vi jo, at det kan være et forvarsel til en ordentlig byge, så vi tog alt, hvad vi kunne bære, og styrtede op i selve restauranten. Tjenerne hjalp med at få vores ting i sikkerhed, så de må også have ventet en gang regn. Men der kom kun de 2-3 dråber. Nu var vi jo blevet båset, så det blev ikke anderledes.

Godt mætte gik vi tilbage til vores hotel og lige i seng - godt trætte og allerede fyldt med masser af indtryk.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10